Не съм поглеждал договора, назначен съм на позиция която отговаря на предишната ми и ще имат въможност да ме "съкратят" без да търсят хора на това място занапред. Договора е стандартен до колкото разбрах. Има ли нещо сепцифично което трябва да попитам/проверя?
Здравейте, в момента съм назначен в друга фирма за период от 10дни, за да бъда освободен по правилния член. Кой според вас е най-добрият вариянт като член от КТ?
Имам над 6г трудов стаж и целта ми е да изкарам 8 месеца на бюрото за да придобия нужните ми нови знания. Благодаря!
Благодаря за информацията!  :good: :good:
ХХХХХ благодаря за предложението, но не знам дали ще се съгласят да ми направят такава услуга (ще попитам) защото все пак е чужда и едва ли ще се съгласят на такива практика. Ако има някак си другаде да направя тази завъртулка моля споделете.
Здравейте,
имам желание да си подобря знанията и квалификацията и затова смятам да напусна работа. През последните 3 години и повече съм осигуряван на максималния осигурителен праг, ИТ специалист съм. На постоянен договор съм.

Искам да попитам какви са въможностите за да остана максиално време на борсата за да мога да се преквалифицирам. Всякакви идей са добре дошли.
Нужното ми време според материята която съм намислил е 6-7 месеца.

Благодаря ви предварително ако ми сепстите малко време и ме насочите какви са въможностите които имам.